CASE Alchemist

Michelin-restaurant med 6 stjerner i København

• Design i højklasse
• Innovativt projekt
• Tæt samarbejde med arkitekt
• Meste hypede restaurant i København

 

NÅR ARKITEKTEN BAG ALCHEMIST - BLIVER FORELSKET I VORES GULVE...!

Ja en utrolig spændende sag, hvor der faktisk allerede var udført Newyorkergulve som første projektvalg, men så skete det!

Da arkitekten så vores gulve blev vi bedt om at udføre vores TOPCRET Microcement system direkte på de ellers helt nye newyorkergulve. Dette tog om sig fra dag til dag, og endnu flere områder blev tilvalgt. Det endte således med, at der blev lagt Topcret Microcement i hovedindgang, barområde, lounge, gangområder, samt i Alchemists testkøkken, så det samlede areal voksede hele tiden, og som prikken over i’et tilkøbte Alchemist en komplet opbygning på hele hovedtrappen op til den helt fantastiske Dome!

De valgte gulve blev skræddersyet præcis med farve og udtryk.

Vi har lige været forbi efter en 6 måneders fantastisk start for restaurant Alchemist med mange tusinde besøgende, og glæden for vores gulves udseende, styrke og enkle vedligeholdelse var ikke til at tage fejl af! Gulvene fremstod uden nogen former for brugsspor, hvilket jo virkelig viser, hvor hårdføre de er!

Så vi kan med stolthed sige, at vi har verdens stærkeste flader i Microcement til såvel gulve som vægge, og så endda med uanede designmuligheder.

Har du også et projekt, hvor du lige mangler det sidste touch, så lad os hjælpe dig. KONTAKT OS PÅ +45 56 14 22 21

Scroll til toppen