CEBOS COLOR ITALY – FARVER OG EFFEKTER TIL VÆGGE

Cepos Color Italy

Vores bæredygtige kvalitetsprodukter fra den højt specialiserede Italienske virksomhed CEBOS COLOR fra Milano benyttes til dekoration af vægge og overflader. Med CEBOS COLOR kan der udføres uendelig mange dekorative og fantastiske designløsninger i høj kvalitet.

Cebos

Derfor vælger malermestre og professionelle indretningsarkitekter CEBOS COLOR

SURFACED har agenturet for CEBOS COLOR produkter i Danmark. Vi  rådgiver om anvendelsen og leverer til private og erhverv.

Hos SURFACED er vi også eksperter i at arbejde med CEBOS COLOR. Vores dygtige installatører kan udføre arbejde med belægningerne efter aftale.

Cases og inspiration til løsninger med CEPOS COLOR

CEPOS COLOR- Unikke farver og effekter

Italienske CEBOS COLOR blev grundlagt i 1997. Forskning, innovation og fokus på det miljømæssige aspekt har gjort virksomheden til en af de absolut mest velestimerede på området.

  • Perfekt til dig som malermester, hvis du vil tilbyde noget unikt
  • Til dig som elsker farver og effekter
  • Hvis du drømmer om at skabe en sydeuropæisk stemning i dit hjem

 

Cepos Color

KONTAKT OS

Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end farvede vægge - nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig

+45 56 14 22 21

Invalid Email
Invalid Number
Scroll til toppen