Betongulv

NEW YORKERGULV

500 kvm Showroom

Kom forbi vores 500 kvm store showroom og få inspiration, samt se alle vores materiale prøver.

Mere end 20 års erfaring

Hos Surfaced A/S har vi mere end 20 års erfaring indenfor faget!

En del af Byg Garanti

Vi går op i tryghed og sikkerhed, vi er derfor en del af Byg Garanti.

Betongulv - New Yorkergulv - Microcementgulv

Beton er et af de mest brugte byggemateriale og takket være innovative arkitekter, designere og videnskabsfolk, er der kommet nye betontyper til, der gør det muligt at lave betongulve på nye måder. Skal du have lagt nyt gulv, er der mange muligheder og overvejelser, du skal tage i betragtning. Der findes mange forskellige typer af betongulve. Du kan her på siden læse om de forskellige typer, hvis du overvejer at få lagt nyt gulv.

Betongulve er perfekte i hjemmet, i butikken, restauranten eller i jeres virksomhed. Du kan vælge mellem blanke og matte overflader på dit betongulv helt efter egen smag. Et betongulv har uovertruffen slidstyrke, og er nemt at holde og at rengøre. Det har et moderne og råt udtryk, og er derfor yderst populært i mange nye boligbyggerier. 

Betongulv fås i mange forskellige farver og udtryk, så det kan tilpasses lige præcis din stil. Vi har mange års erfaring med belægning af betongulve, og kan med garanti også hjælpe med dit projekt. Har du brug for hjælp til at finde det perfekte betongulv til dit projekt, så rådgiver og vejleder vores kompetente og professionelle medarbejdere dig gerne. Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder.

Nyt gulv pris

Det kan være svært at give dig en præcis pris på dit nye gulv, inden vi kender til omfanget af projektet. Det afhænger i høj grad af, antallet af kvadratmeter der skal belægges, samt hvilke materialer du ønsker. Materialerne har en stor påvirkning på prisen, da de varierer en del. 

Vi er eksperter i gulvbelægning, og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Uanset opgavens omfang og om du er privat- eller erhvervskunde, så sammensætter vi et skræddersyet tilbud, der passer til lige præcis dig og dine ønsker. Du vil gennem hele processen få kompetent og professionel rådgivning fra vores dygtige medarbejdere. Er du i tvivl om noget, så svarer vi med glæde på dine spørgsmål.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mobil eller mail.


  Kontakt os i dag

  Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end blot en ny overflade – nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

  Så kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os.

  Hvis du er i nærheden af vores showroom, kan du komme forbi til en snak omkring dine tanker, og få et tilbud på din opgave. Vores showroom kan også give dig inspiration til hvordan en ny væg kan se ud, og hvordan de mange forskellige designoverflader kan sammensættes. Kun fantasien sætter grænser.

  Google - Logo
  0
  4.7/5

  10 anmeldelser

  Facebook - logo
  0
  4.5/5

  13 anmeldelser

  Trustpilot Stjerne - Logo
  0
  4.5/5

  17 anmeldelser

  TOPCRET - Microcement gulv

  TOPCRET Microcement er yderst velegnet til såvel nybyg som til renovering, og er fx ideelt til at lægge på ældre klinker og fliser, hvorved et måske lettere bedaget og slidt udtryk på få dage kan få et nyt råt og moderne betonlook. 

  Den minimale tykkelse gør det let at komme i niveau med andre materialer i rummet, og kræver f.eks. ikke ændring af døråbninger. Det fås i et væld af farver, så det kan tilpasses lige præcis din stil. Det kan påføres forholdsvis hurtigt, og der er derfor ikke tale om en langvarig arbejdsproces, hvilket i sidste ende sparer dig tid og penge.

  TOPCRET Baxab - Microcement

  Baxab fra TOPCRET er en mikrobelægning der er uhyre modstandsdygtig, og et valg af Baxab betyder, at problemer med ridser, pletter eller for eksempel brændemærker bliver væsentligt mindre end med andre gulve. Dette gør gulvet yderst velegnet til områder med stor trafik, og hvor der opstår meget slid. 

  Der findes intet andet materiale på markedet i denne tykkelse – 2-3 mm – der er lige så modstandsdygtigt som Baxab. Det er derfor et utrolig attraktivt valg, hvis du skal have lagt nyt gulv. Samtidig fås det i et hav af forskellige farver, så det kan tilpasses dit projekt.

  WEBER DESIGN gulv - NEW YORKER GULV

  Udseendet på et WEBER DESIGN New Yorker gulv er råt enkelt og industrielt. Det fungerer både i boligen, i butikken eller i jeres virksomhed. Et gulv med en uovertruffen slidstyrke der er ekstremt nemt at holde og rengøre. Vælg mellem blanke og matte overflader, så du får et nyt gulv lige efter din stil.

  Vi har mere end 15 års erfaring med New Yorker gulve, og ved hvilken type overfladebehandling, der vil være mest optimal for dit gulv. Vi tilbyder fx imprægnering (der er usynlig), voksbehandling (let at vedligeholde) og PU-baserede behandlinger med en ekstrem stor tæthed og slidstyrke. Alle Weber produkter er fremstillet af naturlige råstoffer såsom ler, sand, kalk og cement. Du får derfor et nyt gulv i ægte New Yorker stil, der er i harmoni med både mennesker og miljøet.

  IDEALWORK

  Nuvolato ARCHITOP - Poleret beton

  Architop fra IDEALWORK er et høj-styrke gulv i glittet/poleret beton hvis udtryk er meget råt. Nok noget af det, der kommer tættest på et autentisk New Yorker gulv. 

  Det kommer i 30 standardfarver, men kan justeres og tilpasses til en lang række andre farver. På den måde kan du få det nye gulv, lige som du ønsker det. Det er forholdsvis hurtigt at påføre, hvilket sparer en masse tid sammenlignet med andre traditionelle gulve.

  Lixio & Lixio+ - Terrazzo

  Det originale og tidsløse terrazzogulv fra 80’erne er de senere år igen blevet meget populære. Du får et utrolig slidstærkt gulv, der kan tilpasses og designes i mange forskellige udseender. 

  Det består nemlig af cement blandet med små sten som grus, granit, marmor, kalksten og lign. Hvis du ønsker et terrazzogulv er Lixio løsningen. Terrazzogulvet fås i 2 versioner:

  Forskellen til det traditionelle terrazzogulv er at udlægnings- og tørretider er væsentligt kortere samt at bygningshøjden er lavere.

  Rasico - udendørsbelægning

  Rasico® fra IDEALWORK er en cementbaseret dekorativ belægning til udendørsområder – det giver en høj slidstyrke på trods af, at det kun har en tykkelse på kun 3-4 mm.

  Rasico® påføres over nye eller eksisterende underlag og fås i en række originale designs, der er kendetegnet ved unik finish, som kan varieres gennem farvevalg og påføringsteknik.

  Rasico® er perfekt til renovering af udendørsområder som fx terrasser og altaner. Det har en utrolig lang levetid, og er meget resistent over for ting som olie, vand, UV-stråler mm. Overfladen er nem at rengøre og vedligeholde, hvilket gør det ideelt til mange udendørsarealer.

  WEBER Undergulve

  Undergulve er fællesbetegnelse for en sammenhængende flade, der fungerer som underlag for den egentlige gulvbelægning. Vi har i mere end 35 år leveret gulvkonstruktioner til både bolig og industribygninger. Vi kan derfor med garanti også hjælpe med dit projekt. Vi leverer WEBER undergulv løsninger til:

  WEBER undergulve egner sig til både nybyggeri og renoveringer. I etageejendomme og i ét plans bygninger.

  Betongulve og meget mere

  Få dit unikke betongulv – kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Indhent et tilbud