INVENTAR OG MØBLER MED BETON, LER OG STENFINER

Surfaced inventar i beton, microcement og ler

Hos SURFACED skaber vi overflader med nøje udvalgte materialer, der primært er kendetegnet ved deres rustikke og industrielle udtryk. Med fokus på den unikke detalje og det håndlavede design, samt millimeter tynde lag, fremstår vores overfladedesign både rustikke og elegante på samme tid.  SURFACED fokuserer på at skabe taktile overflader til inventar, møbler og interiør.

Vi har kompetencer indenfor alle stadier af produktudviklingen til produktion og kan bistå vores kunder hele vejen gennem et givent projekt i forhold til design, materialevalg konstruktionsopbygning  og tegningsmateriale - såfremt det ønskes.

Microcement-køkkenfront

Inventar og møbler i Microcement

TOPCRET Microcement er et tyndt og alsidigt materiale, der gør det muligt at skabe unikke overflader i et væld af farver.

Overflader med mikrobelægning er perfekte, når der ønskes en kombination af kvalitet, stor holdbarhed og spændende designmuligheder.

Med mikrocement er det ikke kun muligt at dække gulve og vægge. Microcement kan også anvendes til at give dine køkkenlåger et make-over eller forny de kedelige skabe i entreen.

E5756E66-59BE-4946-B75C-DFBAAA541D0E_1_201_a

Inventar med natursten effekter af StoneLeaf plader

StoneLeaf stenfinér er særdeles modstandsdygtigt, fordi det er lavet af sten, men den tynde finér - kombineret med den store fleksibilitet - gør det nemt og hurtigt at anvende både inde og ude. StoneLeaf er let at skære og påføre –og kan også appliceres omkring hjørner og runde objekter.

Anvendelsesmuligheder: møbler, pejse, bad, bordplader, barer, gulve, vægge, lofter, vådrumtrapper, bag-belyste beklædninger mv.

clayworks-on-furniture

100% naturlige materialer med Clayworks overflader

Clayworks er et lerpuds-produkt der bl.a. benyttes til at beklæde inventar, vægge, lofter og andre overflader med, så de får et organisk, eksklusivt look. Clayworks lerpuds er skabt af en helt særlig blanding af ubrændt ler, mineraler og pigmenter. Det kan påføres i forskellige teksturer, dybder og tykkelser, og så kan det fx udføres i et tonalt mønster, der forbedrer rummets akustik.

Clayworks lerpuds er skabt af en helt særlig blanding af ubrændt ler, mineraler og pigmenter. Det kan påføres i forskellige teksturer, dybder og tykkelser, og så kan det fx udføres i et tonalt mønster, der forbedrer rummets akustik.

Jens03

Genbrug de gamle låger!

Få håndlavede og helt unikke overflader med sten, beton eller ler på de gamle slidte køkken eller skabslåger.

Vi kan også tilbyde at producere helt nye låger, til for eksempel skydedøre eller et Ikea hack.

3018B150-1044-4C01-8A85-3609FF669230_1_105_c

SURFACED SIGNETURE

Hvad enten du er privat, virksomhed, indretningsdesigner osv. Kan du med vores SURFACED SIGNATURE få lov at slippe din kreativitet løs og få et helt unikt og costummade udtryk. For eksempel integreret firmalogo m.m. på ineventar.

Cases og inspiration til inventar og møbler

Kontor inventar med Microcement
Dulong by Norm Architects
Restaurant inventar med stenfiner
Restaurant inventar med stenfiner

KONTAKT OS

Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig

+45 56 14 22 21

Invalid Email
Invalid Number
Scroll til toppen