Inventar & møbler

MED BETON, LER & STENFINER

500 kvm Showroom

Kom forbi vores 500 kvm store showroom og få inspiration, samt se alle vores materiale prøver.

Mere end 20 års erfaring

Hos Surfaced A/S har vi mere end 20 års erfaring indenfor faget!

En del af Byg Garanti

Vi går op i tryghed og sikkerhed, vi er derfor en del af Byg Garanti.

Inventar og møbler med beton, ler og stenfiner

Hos SURFACED skaber vi overflader med nøje udvalgte materialer, der primært er kendetegnet ved deres rustikke og industrielle udtryk. Med fokus på den unikke detalje og det håndlavede design, samt millimeter tynde lag, fremstår vores overfladedesign både rustikke og elegante på samme tid. SURFACED fokuserer på at skabe taktile overflader til inventar, møbler og interiør. Vi ønsker at skabe designer møbler i en eksklusiv kvalitet, der har til formål at holde i mange år.

Vi har kompetencer indenfor alle stadier af produktudviklingen til produktion og kan bistå vores kunder hele vejen gennem et givent projekt i forhold til design, materialevalg konstruktionsopbygning og tegningsmateriale – såfremt det ønskes. Overvejer du at få designer møbler i beton, så tilbyder vi bl.a. eksklusive beton bordplader til køkkenet, beton pejse og meget mere. Vi rådgiver og vejleder dig gennem hele processen, så du kan være sikker på at få den løsning, du drømmer om.

Designer møbler i eksklusiv kvalitet

Overvejer du at skifte dine gamle møbler ud, så kan vi hos SURFACED levere designer møbler af højeste kvalitet. Du kan hos os bl.a. få sten bordplader, beton bordplader, beton pejse og andre beton møbler. En beton bordplade til køkkenet giver et eksklusivt look, som du med sikkerhed bliver glad for. Vi kan levere beton møbler i mange forskellige designs og farver, så du med garanti kan få det som du drømmer om.

Vi er en kreativ håndværksvirksomhed med mange års erfaring, og stort fokus på detalje og kvalitet. Vores mål er at levere et æstetisk resultat, som du kan være tilfreds med i mange år. Vores materialevalg er præget af et enkelt, elegant, unikt og organisk udtryk, der har til formål at skabe en fortælling og stærk autenticitet. Vi er utrolig kreative, og kommer gerne med ideer til dit projekt. Med vores høje faglighed og professionelle tilgang, kan vi sammen komme i mål med dit projekt. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mobil eller mail.


  Kontakt os i dag

  Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end blot en ny overflade – nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

  Så kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os.

  Hvis du er i nærheden af vores showroom, kan du komme forbi til en snak omkring dine tanker, og få et tilbud på din opgave. Vores showroom kan også give dig inspiration til hvordan en ny væg kan se ud, og hvordan de mange forskellige designoverflader kan sammensættes. Kun fantasien sætter grænser.

  Google - Logo
  0
  4.7/5

  10 anmeldelser

  Facebook - logo
  0
  4.5/5

  13 anmeldelser

  Trustpilot Stjerne - Logo
  0
  4.5/5

  17 anmeldelser

  Inventar og møbler i Microcement

  TOPCRET Microcement er et tyndt og alsidigt materiale, der gør det muligt at skabe unikke overflader i et væld af farver. På den måde kan du tilpasse det til lige præcis din stil. Det påføres let, og der er derfor ikke tale om en langvarig proces, hvilket sparer dig tid og penge. 

  Det kræver ikke byggetilladelse, og er ideelt til f.eks. bad og køkken. Materialet er utrolig rengøringsvenligt, og kan påføres direkte på din eksisterende overflade.

  Overflader med mikrobelægning er perfekte, når der ønskes en kombination af kvalitet, stor holdbarhed og spændende designmuligheder.

  Med mikrocement er det ikke kun muligt at dække gulve og vægge. Microcement kan også anvendes til at give dine køkkenlåger et make-over eller forny de kedelige skabe i entreen.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Inventar med natursten effekter af StoneLeaf plader

  StoneLeaf stenfinér er særdeles modstandsdygtigt, fordi det er lavet af sten, men den tynde finér – kombineret med den store fleksibilitet – gør det nemt og hurtigt at anvende både inde og ude. Med en sten bordplade får du et eksklusivt look i et 100% organisk materiale. Sten bordpladen fås i 31 forskellige farver, og hver naturstenblad er unikt. Sten bordpladerne er lette sammenlignet med normale sten og marmorfliser, og er derfor nemme at håndtere.

  StoneLeaf er let at skære og påføre –og kan også appliceres omkring hjørner og runde objekter. De kan derfor nemt tilpasses til lige præcis dit projekt, så du får det lige som du ønsker.

  Anvendelsesmuligheder: møbler, pejse, bad, bordplader, barer, gulve, vægge, lofter, vådrumtrapper, bag-belyste beklædninger mv.

  Clayworks - 100% naturligt

  100% naturlige materialer med Clayworks overflader

  Clayworks er et lerpuds-produkt der bl.a. benyttes til at beklæde inventar, vægge, lofter og andre overflader med, så de får et organisk, eksklusivt look. De mange forskellige muligheder gør, at du kan få de beton møbler du drømmer om. Med de 88 forskellige farvemuligheder, er der med sikkerhed noget til enhver smag.

  Clayworks lerpuds er skabt af en helt særlig blanding af ubrændt ler, mineraler og pigmenter. Det kan påføres i forskellige teksturer, dybder og tykkelser, og så kan det fx udføres i et tonalt mønster, der forbedrer rummets akustik.

  Clayworks lerpuds er skabt af en helt særlig blanding af ubrændt ler, mineraler og pigmenter. Det kan påføres i forskellige teksturer, dybder og tykkelser, og så kan det fx udføres i et tonalt mønster, der forbedrer rummets akustik.

  Genbrug de gamle låger!

  Få håndlavede og helt unikke overflader med sten, beton eller ler på de gamle slidte køkken eller skabslåger. Du skåner ikke blot miljøet, men får også et designer møbel af højeste kvalitet.

  Vi kan også tilbyde at producere helt nye låger, til for eksempel skydedøre eller et Ikea hack.

  SURFACED SIGNETURE

  Hvad enten du er privat, virksomhed, indretningsdesigner osv.

  Kan du med vores SURFACED SIGNATURE få lov at slippe din kreativitet løs og få et helt unikt og costummade udtryk. For eksempel integreret firmalogo m.m. på ineventar.

  Skal vi også tage os af dit inventar?

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en opgradering af dit inventar.

  Indhent et tilbud