Cases

& INSPIRATION

500 kvm Showroom

Kom forbi vores 500 kvm store showroom og få inspiration, samt se alle vores materiale prøver.

Mere end 20 års erfaring

Hos Surfaced A/S har vi mere end 20 års erfaring indenfor faget!

En del af Byg Garanti

Vi går op i tryghed og sikkerhed, vi er derfor en del af Byg Garanti.

Find inspiration til dit næste projekt med designoverflader igennem tidligere cases

Surfaced a/s er den danske forhandler af Topcret Microcement, som producerer markedets stærkeste microcement, og vundet flere desingpriser.

Der er tale om en ideel og alsidig belægning af microcement, der kan skabe elegante designmiljøer – både når det gælder gulve, vægge, facader og selv møbler – såvel udendørs som indendørs.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mobil eller mail.


  Kontakt os i dag

  Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end blot en ny overflade – nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

  Så kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os.

  Hvis du er i nærheden af vores showroom, kan du komme forbi til en snak omkring dine tanker, og få et tilbud på din opgave. Vores showroom kan også give dig inspiration til hvordan en ny væg kan se ud, og hvordan de mange forskellige designoverflader kan sammensættes. Kun fantasien sætter grænser.

  Google - Logo
  0
  4.7/5

  10 anmeldelser

  Facebook - logo
  0
  4.5/5

  13 anmeldelser

  Trustpilot Stjerne - Logo
  0
  4.5/5

  17 anmeldelser

  Weber designgulv

  StoneLeaf

  Låger

  Designoverflader til ethvert behov

  Fandt du inspiration til dit næste projekt, eller vil du høre mere om hvilken designoverflader, der passer til netop dine behov og ønsker – så kontakt os endelig gennem kontaktformularen her på siden.

  Leder du efter designløsninger til gulve, vægge, inventar eller dit badeværelse, kan du læse mere om netop det herunder.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Indhent et tilbud