CLAYWORKS

TIL VÆGGE & LOFTER

500 kvm Showroom

Kom forbi vores 500 kvm store showroom og få inspiration, samt se alle vores materiale prøver.

Mere end 20 års erfaring

Hos Surfaced A/S har vi mere end 20 års erfaring indenfor faget!

En del af Byg Garanti

Vi går op i tryghed og sikkerhed, vi er derfor en del af Byg Garanti.

CLAYWORKS - Ler-baseret overflade til vægge og lofter

SURFACED har for nylig fået det britiske overfladedesign CLAYWORKS i sit sortiment. Et ler-puds materiale der bl.a. benyttes til at beklæde vægge, lofter og andre overflader med, så de får et organisk, eksklusivt look.

CLAYWORKS ler-puds er skabt af en helt særlig blanding af ubrændt ler, mineraler og pigmenter. Det kan påføres i forskellige teksturer, dybder og tykkelser, og så kan det fx udføres i et tonalt mønster, der forbedrer rummets akustik.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mobil eller mail.


  Kontakt os i dag

  Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end microcement – nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

  Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

  Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig.

  Google - Logo
  0
  4.7/5

  10 anmeldelser

  Facebook - logo
  0
  4.5/5

  13 anmeldelser

  Trustpilot Stjerne - Logo
  0
  4.5/5

  17 anmeldelser

  Du kan designe et sundt indeklima med CLAYWORKS

  Et sundt indeklima er afgørende for vores velvære og helbred. En af de faktorer, der påvirker indeklimaet, er luftfugtigheden, som skal være mellem 40% og 60% procent.

  CLAYWORKS ler-puds er åndbart, og kan derfor fastholde en indendørs luftfugtighed mellem 50% og 60%. Leret absorberer naturligt luftens fugtighed, så luftfugtigheden aldrig bliver for høj. Det eneste materiale, der er mere åndbart end CLAYWORKS er råt ubehandlet træ.

  En stabil luftfugtighed på mellem 40% og 60% gør, at blandt andet støvmider, skimmelsvamp og svampesporer har svært ved at overleve og dermed forårsage allergi og astma. Bakterier og virus har det også svært ved at overleve i det gode indeklima.

  Ny forskning viser, at det luftfugtighedsniveau, CLAYWORKS ler-puds sikrer, kan spille en stor rolle i kampen mod Covid-19 – og andre smitsomme sygdomme. Det begrænser nemlig smitten med coronavirus, når luftfugtigheden er under 60% – læs mere her.

  Absorberer giftstoffer

  Forbedrer luftkvaliteten

  Indeholder ingen giftige stoffer

  Energivenlig produceret

  Produceret med et lavt indhold af carbon

  100% naturligt

  Passiv regulator

  100% komposterbar

  Genanvendelig

  CLAYWORKS Classic overflader

  Smooth

  Tonal

  Demi Rustic

  Rustic

  CLAYWORKS Custom overflader

  Moonscape

  Ombre Colour

  Rammed Earth

  Corrugated

  Tamped Earth

  Ombre Texture

  Rough with the Smooth

  Raw concrete effect

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Kan anvende Clayworks lerpuds i badeværelset? Svaret er JA, det kan man godt! Den klassiske lerpuds kan anvendes i alle de områder på badeværelset, hvor den ikke kommer direkte i kontakt med vand. Ud over det smukke og rolige udtryk får man også en overflade, som er helt ideel at anvende på badeværelset – lerpuds har nemlig en fantastik evne til at regulere luftfugtigheden i et rum.

  Ønsker man at anvende lerpuds i brusenichen har Clayworks udviklet et mineralsk vandtæt tadelakt-system, der består af voks og sæbe, som matcher enhver af Clayworks farver og tekstur.

  Det er ikke svært at finde præcis den eller de farver der passer perfekt til præcis jeres projekt.

  CLAYWORKS findes som udgangspunkt i mere end 88 farver og nuancer samt 3 typer af tekstur/grovheder.

  Har du et projekt, hvor det er vigtigt at ramme en helt speciel farve så kan vi som regel hjælpe med at få præcis den ønskede farve fremstillet.

  Hvis du er interesseret i at sammensætte flere forskellige farver af CLAYWORKS, så kan dette gøres med helt skarpe overgange imellem de enkelte farver.

  Vægge med CLAYWORKS er stort set vedligeholdelsesfrie. Hvis de er blevet beskidte, skal de – ligesom gulve – rengøres med et PH-neutral rengøringsmiddel og vand. Husk dog, at der skal gå ca. tre uger, inden dette , da overfladen skal have lov til at hærde.

  CLAYWORKS er andet – og meget mere – end lækkert, bæredygtigt design til overflader. Det har en række overraskende egenskaber: det sikrer et sundt indeklima, det er miljøvenligt, og så kan det være med til at mindske risikoen for virussmitte. men man for også mange andre fantastiske engenskaber i CLAYWORKS.

  • Regulerer luftfugtighed
  • Fjerner dårlig lugt
  • Isolerende
  • Åndbart (diffusionsåben)
  • Allergi og astma venligt
  • Afgiver ingen giftstoffer
  • 100% naturlig
  • Naturligt nedbrydeligt

  Hvad er CLAYWORKS?

  CLAYWORKS er en fuldt bæredygtig løsning til vægbeklædninger med ler.

  CLAYWORKS er genanvendeligt og komposterbart, og så er den unikke blanding helt uden giftige ingredienser og syntetiske stoffer – det kan lyde meget jord-, sand- og terrakotta-farvet, men blandingens pigmenter gør, at lerpudset kan fås i hele 88 forskellige farver.

  CLAYWORKS ler-puds er ånd bart, og kan derfor fastholde en indendørs luftfugtighed mellem 50% og 60%. Leret absorberer naturligt luftens fugtighed, så luftfugtigheden aldrig bliver for høj.

  CLAYWORKS Microcement - Cases

  Cases og inspiration til løsninger med CLAYWORKS

  CLAYWORKS - Det rigtige valg

  CLAYWORKS bliver fremstillet i Cornwall i England. Det er udviklet af Adam Weismann og Katy Bryceo i kærlighed til naturlige og bæredygtige byggemetoder.

  De har rejst verden rundt for at lære om den håndværkstradition, der er forbundet med ler.

  Den dybdegående research har også resulteret i bøgerne “Building with Cob and Clay” og “Lime Finishes: Plasters, Renders and Paints”.

  Indhent et tilbud