Unikke vægge

MED BETON, LER & STEN

Vi er kreative

Kom forbi vores showroom og få inspiration, hvis vi skal hjælpe dig med en TOTAL designløsning. Her finder du også alle vores fede materiale prøver.

Vi elsker vores job

Vi er lidenskabelige og energiske med vores job, og når du træder indenfor, vil du altid blive mødt med varme og imødekommenhed.

Vi har gode idéer

Kom forbi vores showroom og få inspiration, hvis vi skal hjælpe dig med en TOTAL designløsning. Her finder du også alle vores fede materiale prøver.

Unikke & dekorative vægge med beton, ler og sten

Hos SURFACED skaber vi overflader på vægge med nøje udvalgte materialer, der primært er kendetegnet ved deres rustikke og industrielle udtryk.

Med fokus på den unikke væg og det håndlavede design, fremstår overfladedesignet både rustikt og elegant på samme tid. Dekorative vægge kan virkelig sætte personlighed over dit hjem. Med unikke vægge, kan du skabe et eksklusivt look. Om det skal være det rå og moderne beton udtryk, eller helt unikke naturstenplader, så har vi et hav af muligheder til dine vægge.

Hos SURFACED er vi drevet af at skabe designoverflader til vægge i høj kvalitet og med øje for detaljerne. Det er en mulighed for dig, at få en ny væg med et naturligt udtryk, som ikke går på kompromis med det eksklusive look. Vi arbejder med de nyeste teknikker og materialer inden for overfladebehandlinger, og vi gør os umage for at være de foretrukne på markedet, og sikre vores kunder og samarbejdspartner 100% tilfredshed.

Vælg mellem overflader i beton, sten, kalk og ler til opsætning af din væg.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mobil eller mail.


  Kontakt os i dag

  Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end blot en ny overflade – nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

  Så kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os.

  Hvis du er i nærheden af vores showroom, kan du komme forbi til en snak omkring dine tanker, og få et tilbud på din opgave. Vores showroom kan også give dig inspiration til hvordan en ny væg kan se ud, og hvordan de mange forskellige designoverflader kan sammensættes. Kun fantasien sætter grænser.

  0
  4.7/5

  10 anmeldelser

  0
  4.5/5

  13 anmeldelser

  0
  4.5/5

  17 anmeldelser

  Vægge i TOPCRET Microcement

  Topcret Microcement er yderst velegnet til såvel nybyggeri som til renovering af vægge. Vægge af microcement består af et mindre lag af cement, der kan pålægges alle overflader i dit hjem. Microcement er fx ideelt til at lægge på ødelagte vægge, ældre klinker og fliser, hvorved et måske lettere bedaget og slidt udtryk på få dage kan få et nyt råt og moderne betonlook. Oveni looket, er vægge med microcement enormt slidstærke og nemme at rengøre. Det har en lang holdbarhed, så du kan sikre dig resultater der holder i mange år. Et tilvalg af microcement, er et valg af det rå og unikke betonlook til dine vægge, som vil holde i mange år ud i fremtiden.

  Vi udfører alle typer opgaver med microcement, og kommer med skræddersyede løsningsforslag i microcement til vægge og lofter i private hjem, virksomheder, hoteller og restauranter. Skab nyt liv til din væg i dag. Lad os hjælpe dig på vej med et unikt og råt beton lignende udtryk til dine vægge.

  Clayworks - 100% naturligt

  100% naturlige materialer med Clayworks overflader

  En fuldt bæredygtig løsning til vægbeklædninger med ler. Clayworks dyrker det organiske look uden at gå på kompromis med følelsen af eksklusivitet.

  Clayworks er genanvendeligt og komposterbart, og så er den unikke blanding helt uden giftige ingredienser og syntetiske stoffer – det kan lyde meget jord-, sand- og terrakotta-farvet, men blandingens pigmenter gør, at lerpudset kan fås i hele 88 forskellige farver. Clayworks er en god løsning til et mere sundt indeklima, da materialet er åndbart og kan holde på en fornuftig luftfugtigt.

  Vægge med fantastiske Cebos Color farve effekter

  Vores bæredygtige kvalitetsprodukter fra den højt specialiserede Italienske virksomhed Cebos Color i MILANO benyttes til dekoration af vægge mv. Vores produkter fra Cebos Color kan være din vej til at afspejle den varme sydeuropæiske stemning, og giver dig mulighed for virkelig at lege med farver og effekter til opsætning af maling til din væg.

  Med det brede og komplette produktsortiment fra Cebos Color kan der udføres uendelig mange dekorative og fantastiske designløsninger i høj kvalitet.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Vægge med natursten effekter af Stoneleaf plader

  Stenfinér er særdeles modstandsdygtigt, fordi det er lavet af sten, men den tynde finér -kombineret med den store fleksibilitet – gør det nemt og hurtigt at installere både til indendørs og udendørs formål.


  Denne type materiale er let at skære og påføre, og hver plade er forskellige alt efter hvordan på stenblokken de er skåret. Stoneleaf plader kan bidrage til en rolig og mediterende stemning i rummet, og dine vægge vil få et helt unik status og vil udskille sig fra alle andre vægge.

  SURFACED SIGNETURE

  Hvad enten du er privat, virksomhed, indretningsdesigner osv.

  Kan du med vores SURFACED SIGNATURE få lov at slippe din kreativitet løs og få et helt unikt og costommade udtryk for eksempel integreret firmalogo m.m.

  På den måde kan du sætte dit helt eget præg og få en helt ny væg som giver det udtryk du drømmer om.

  Cases og inspiration til vægge

  Vægge med CEBOS COLOR

  Vægge med Stenfiner

  Skal vi også tage os af dine vægge?

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en opgradering af dine vægge.

  Vi er et hold af dygtig håndværkere som specialiserer sig inden for opsætning af dekoration af vægge.

  Opsætning af dekoration på en væg kan virkelig skabe det unikke og smukke rum. Der er tusindvis af valgmuligheder du kan dekorerer med og skabe en helt ny væg på. Det populære microcement kan give et beton look der er råt og moderne. Stoneleaf plader kan give helt unikke stenfacader til dine vægge. Cebes Color skaber kun muligheder for unikke farver. Der er et hav af muligheder, og hvis du går og overvejer at skabe nye overflader til dine vægge, så starter din rejse her.

  Vores sælgere sidder klar med ekspertise og gode råd, og er klar til at sætte dine drømme til værks. Hvad end du går og drømmer om et beton look til dine vægge, organiske vægbeklædninger der sikrer indeklimaet eller en helt særlig opgave du har i tankerne – så kan vores sælgere hjælpe dig godt i gang.