Unikke vægge

MED BETON, LER & STEN

500 kvm Showroom

Kom forbi vores 500 kvm store showroom og få inspiration, samt se alle vores materiale prøver.

Mere end 20 års erfaring

Hos Surfaced A/S har vi mere end 20 års erfaring indenfor faget!

En del af Byg Garanti

Vi går op i tryghed og sikkerhed, vi er derfor en del af Byg Garanti.

Unikke & dekorative vægge med beton, ler og sten

Hos SURFACED skaber vi overflader på vægge med nøje udvalgte materialer, der primært er kendetegnet ved deres rustikke og industrielle udtryk.

Med fokus på den unikke væg og det håndlavede design, fremstår overfladedesignet både rustikt og elegant på samme tid. Dekorative vægge kan virkelig sætte personlighed over dit hjem. Med unikke vægge, kan du skabe et eksklusivt look. Om det skal være det rå og moderne beton udtryk, eller helt unikke naturstenplader, så har vi et hav af muligheder til dine vægge.

Hos SURFACED er vi drevet af at skabe designoverflader til vægge i høj kvalitet og med øje for detaljerne. Det er en mulighed for dig, at få en ny væg med et naturligt udtryk, som ikke går på kompromis med det eksklusive look. Vi arbejder med de nyeste teknikker og materialer inden for overfladebehandlinger, og vi gør os umage for at være de foretrukne på markedet, og sikre vores kunder og samarbejdspartner 100% tilfredshed.

Vælg mellem overflader i beton, sten, kalk og ler til opsætning af din væg.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mobil eller mail.


  Kontakt os i dag

  Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end blot en ny overflade – nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

  Så kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os.

  Hvis du er i nærheden af vores showroom, kan du komme forbi til en snak omkring dine tanker, og få et tilbud på din opgave. Vores showroom kan også give dig inspiration til hvordan en ny væg kan se ud, og hvordan de mange forskellige designoverflader kan sammensættes. Kun fantasien sætter grænser.

  Google - Logo
  0
  4.7/5

  10 anmeldelser

  Facebook - logo
  0
  4.5/5

  13 anmeldelser

  Trustpilot Stjerne - Logo
  0
  4.5/5

  17 anmeldelser

  Vægge i TOPCRET Microcement

  Topcret Microcement er yderst velegnet til såvel renovering som nybyggeri. Vægge af microcement består af et mindre lag af cement, der kan pålægges næsten alle overflader i dit hjem. Microcement er fx ideelt til at lægge på ødelagte vægge, ældre klinker og fliser, hvorved et lidt slidt rum på få dage kan få et nyt råt og moderne betonlook. Oveni looket, er vægge med microcement slidstærke og nemme at rengøre. De har en lang holdbarhed, så du kan sikre dig resultater der holder i mange år. Topcret har i 2023 lanceret verdens eneste VOC-fri og bæredygtige løsning – ECOCEMENT –  som SURFACED naturligvis også tilbyder sine kunder.

  Vi udfører alle typer opgaver med microcement, og kommer med skræddersyede løsningsforslag  til vægge og lofter i private hjem, virksomheder, hoteller og restauranter. Skab nyt liv til din væg i dag. Lad os hjælpe dig på vej med et unikt og råt beton lignende udtryk til dine vægge.

  Clayworks - 100% naturligt

  100% naturlige materialer med Clayworks overflader

  En fuldt bæredygtig løsning til vægbeklædninger med ler. Clayworks dyrker det organiske look uden at gå på kompromis med følelsen af eksklusivitet.

  Clayworks er genanvendeligt og komposterbart, og så er den unikke blanding helt uden giftige ingredienser og syntetiske stoffer – det kan lyde meget jord-, sand- og terrakotta-farvet, men blandingens pigmenter gør, at lerpudset kan fås i hele 88 forskellige farver. Clayworks er en god løsning til et mere sundt indeklima, da materialet er åndbart og kan holde på en fornuftig luftfugtigt.

  Vægge med fantastiske Cebos Color farve effekter

  Vores bæredygtige kvalitetsprodukter fra den højt specialiserede Italienske virksomhed Cebos Color i MILANO benyttes til dekoration af vægge mv. Vores produkter fra Cebos Color kan være din vej til at afspejle den varme sydeuropæiske stemning, og giver dig mulighed for virkelig at lege med farver og effekter til opsætning af maling til din væg.

  Med det brede og komplette produktsortiment fra Cebos Color kan der udføres uendelig mange dekorative og fantastiske designløsninger i høj kvalitet.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Vægge med natursten effekter af Stoneleaf plader

  StoneLeafs stenpaneler er en beklædning af skifer, glimmer eller upoleret marmor, der udvindes direkte fra naturstensblokke. Fremstillingsprocessen består i at trække  tynde lag af sten fra en stor blok af de forskellige stenarter. Til dette formål påføres resin og glasfiber på stenblokken, hvorefter et aftryk af stenen kan trækkes af. Stenfiner er meget modstandsdygtigt, fordi det er lavet af sten, men den tynde finér – kombineret med den store fleksibilitet – gør det nemt og hurtigt at installere både til indendørs og udendørs formål.

  Stenfiner er let at skære og påføre, og hver plade er forskellige alt efter hvor på stenblokken de er trukket af. 

  Surfaced microcement Audiovector limited

  SURFACED SIGNATURE

  Hvad enten du er privat, virksomhed, indretningsdesigner eler andet, så kan du med  SURFACED SIGNATURE få lov at slippe din kreativitet løs og få et helt unikt og “custom made” udtryk som fx et integreret firmalogo m.m.

  På den måde sætter du dit helt eget præg på den nye overflade.

  Cases og inspiration til vægge

  Vægge med CEBOS COLOR

  Vægge med Stenfiner

  Skal vi også tage os af dine vægge?

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en opgradering af dine vægge.

  Vi er et hold af dygtig håndværkere som specialiserer sig inden for opsætning af dekoration af vægge.

  Opsætning af dekoration på en væg kan virkelig skabe det unikke og smukke rum. Der er tusindvis af valgmuligheder du kan dekorerer med og skabe en helt ny væg på. Det populære microcement kan give et beton look der er råt og moderne. Stoneleaf plader kan give helt unikke stenfacader til dine vægge. Cebes Color skaber kun muligheder for unikke farver. Der er et hav af muligheder, og hvis du går og overvejer at skabe nye overflader til dine vægge, så starter din rejse her.

  Vores sælgere sidder klar med ekspertise og gode råd, og er klar til at sætte dine drømme til værks. Hvad end du går og drømmer om et beton look til dine vægge, organiske vægbeklædninger der sikrer indeklimaet eller en helt særlig opgave du har i tankerne – så kan vores sælgere hjælpe dig godt i gang.

  Indhent et tilbud