Microcement

UNITY TECHNOLOGIES

Vi er kreative

Kom forbi vores showroom og få inspiration, hvis vi skal hjælpe dig med en TOTAL designløsning. Her finder du også alle vores fede materiale prøver.

Vi elsker vores job

Vi er lidenskabelige og energiske med vores job, og når du træder indenfor, vil du altid blive mødt med varme og imødekommenhed.

Vi har gode idéer

Kom forbi vores showroom og få inspiration, hvis vi skal hjælpe dig med en TOTAL designløsning. Her finder du også alle vores fede materiale prøver.

Microcement case - Unity Technologies Office

Løsning: Microcement designløsninger for Unity Technologies kontorer i DK

Fotograf: Jasper Carlberg

Danske afdeling af Unity Technologies, der skaber værktøjer til spiludvikling, fik et varmt, skandinavisk interiør med uventede designelementer i microcement. Naturlige materialer som microcement giver de rummelige, moderne kontorlokaler en uformel og venlig atmosfære. Microcementen passer godt sammen med projektets farveskema med dets brug af rige gule toner, beige og bordeaux.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mobil eller mail.


  Kontakt os i dag

  Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end microcement – nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

  Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

  Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig.

  0
  4.7/5

  10 anmeldelser

  0
  4.5/5

  13 anmeldelser

  0
  4.5/5

  17 anmeldelser

  Skal vi lave dit kontor?

  Trænger kontoret til en ansigtsløftning? Hos SURFACED sikrer du den bedste service og højeste kvalitet, når du vælger designløsninger i blandt andet microcement.

  Sammen finder vi hvilken designoverflade, der passer til netop dine ønsker og behov.

  Kontakt os i dag og høre mere om hvordan vi kan tage dit kontor til næste niveau.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Google
  Trustpilot