SURFACED SAMARBEJDSPARTNERE

Sammen står vi stærkere!

De bedste resultater sker oftest i samarbejde med vores kunder og andre dygtige fagfolk. Derfor har vi hos SURFACED stort fokus på partnerskaber, med andre fagfolk og specialister, for at opnå den bedste kvalitet til kunden. Vi ser det som en styrke, at kunne henvise vores kunder til andre faggrupper, som vi ved kan levere en høj håndværksmæssig kvalitet og service. Lige som det også er vigtigt for os, at disse samarbejdspartnere kender vores produkter, arbejdsgange og krav til kvalitet.

CutLab Cph

CutLab Cph er et kreativt produktions og designfirma, med kompetencer indenfor alle dele af udviklings- og produktionsfasen. Kombinationen af teknisk og kreativ baggrund gør dem i stand til at håndtere dine opgaver professionelt.

CutLab Cph er specialiseret i udvikling og fremstilling af kundespecifikke løsninger. Deres in-house laserskæring og CNC produktion gør dem i stand til at levere kvalitetsresultater igennem effektiv proces. De hjælper deres kunder med at komme fra ide til produkt.
Hos SURFACED producerer vi vores overflader på special inventar med hjælp fra CutLab Cph.
Cut_Lab_Logo_mail-1

SVANE KØKKENET - Køge

Svane Køkkenet Køge har åbnet dørene til en ny inspirerende køkkenbutik i foråret 2019. Besøg deres flotte konceptbutik, hvor de udstiller komplet inventar til hele huset. De har køkkener i alle prisklasser og markedets største udvalg af forskellige bredder på skuffer og skabe. Det sikrer lækre køkkenløsninger, hvor de udnytter pladsen optimalt.

Du finder dansk design og danskproduceret inventar til køkken, bad og opbevaring fra fabrikken i Vestjylland. Hos Svane Køkkenet har de egne designere, der udvikler nye koncepter og designs, som du kun finder hos dem.

svane2

SMUKKEHUSE

Smukkehuse udvikler eksklusive villaer for private. Virksomheden laver et lille antal projekter om året, for at sikre optimal fokus på den enkelte kunde.
Idet vi skaber private hjem, er husene ikke på sociale medier, men kan beses på efterspørgsel.

smukkehuse

KONTAKT OS

Ser du et potentiale i et samarbejde med os?
Så hører vi gerne fra dig.

+45 56 14 22 21

Invalid Email
Invalid Number
Scroll til toppen