TOPCRET MICROCEMENT GULVE – RESTAURANT ALCHEMIST

Løsning: Topcret Microcement i hovedindgang, barområde, lounge, gangområder, samt i Restaurant Alchemists testkøkken. Som prikken over i’et en komplet opbygning på hele hovedtrappen op til den helt fantastiske Dome.

En utrolig spændende sag, hvor der faktisk allerede var udført Newyorkergulve som første projektvalg, men da arkitekten så vores gulve, blev vi bedt om at udføre TOPCRET Microcement system direkte på de ellers helt nye newyorkergulve. Det tog om sig fra dag til dag, og endnu flere områder blev tilvalgt. De valgte gulve blev skræddersyet præcis med farve og udtryk.

Vi har lige været forbi efter en 6 måneders fantastisk start for restaurant Alchemist med mange tusinde besøgende. Gulvene fremstod uden nogen former for brugsspor, hvilket jo virkelig viser, hvor hårdføre de er.

KONTAKT OS

Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end microcement - nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig

+45 56 14 22 21

Invalid Email
Invalid Number
Scroll til toppen