Topcret
Microcement

TIL GULVE, VÆGGE OG BADERUM

500 kvm Showroom

Kom forbi vores 500 kvm store showroom og få inspiration, samt se alle vores materiale prøver.

Mere end 20 års erfaring

Hos Surfaced A/S har vi mere end 20 års erfaring indenfor faget!

En del af Byg Garanti

Vi går op i tryghed og sikkerhed, vi er derfor en del af Byg Garanti.

Perfekt hos såvel erhverv som private

Surfaced a/s er den danske forhandler af Topcret Microcement, som producerer markedets stærkeste microcement,
og yderligere har vundet flere designpriser. 

Der er tale om en ideel og alsidig belægning af microcement, der kan skabe elegante designmiljøer – både når det gælder gulve, vægge, facader og selv møbler – såvel udendørs som indendørs.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mobil eller mail.


  Kontakt os i dag

  Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end microcement – nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

  Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

  Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig.

  Google - Logo
  0
  4.7/5

  10 anmeldelser

  Facebook - logo
  0
  4.5/5

  13 anmeldelser

  Trustpilot Stjerne - Logo
  0
  4.5/5

  17 anmeldelser

  Topcret farver

  Wheat

  Tramonto

  Taupe

  Tostado

  Steel

  Sabbia

  Smoke Blacke

  Rosso Cotto

  Perla

  Rosso Antico

  Marrone Habano

  Marrone Foresta

  Mantecato

  Cemento

  Broken White

  Caramelato

  Derfor vælger de TOPCRET

  Derfor vælger arkitekter og professionelle indretningsarkitekter TOPCRET Microcement og Baxab

  TOPCRET Microcement er et tyndt og alsidigt materiale, der gør det muligt at skabe unikke rum i et væld af farver.

  Overflader med mikrobelægning er perfekte, når der ønskes en kombination af kvalitet, stor holdbarhed og spændende designmuligheder. Med mikrocement er det muligt at dække gulve, vægge og alle typer overflader.

  TOPCRET Microcement er yderst velegnet til såvel nybyg som til renovering, og er fx ideelt til at lægge på ældre klinker og fliser, hvorved et måske lettere bedaget og slidt udtryk på få dage kan få et nyt råt og moderne betonlook.

  TOPCRET Baxab er velegnet til samme opgaver som TOPCRET Microcement, men har en væsentlig højere slid- og trykstyrke, hvilket gør det yderst velegnet til områder med stor trafik og slid.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Skræddersyet designløsning på Microcement

  Hos Surfaced / Topcret Denmark udfører vi alle typer opgaver med microcement, og kommer med skræddersyede løsningsforslag til private hjem, virksomheder, kontorer, hoteller og restauranter – hvad enten der er tale om microcement til køkken, badeværelse, stuen, fællesareal mv.

  Topcret Microcement er yderst velegnet til såvel nybyg som til renovering, og er fx ideelt til at lægge på ældre klinker og fliser, hvorved et måske lettere bedaget og slidt udtryk på få dage kan få et nyt råt og moderne betonlook.

  Gå til vores specifikke website Topcret.dk for at blive inspireret af alle de fantastiske løsninger vi kan udføre.

  Microcement har meget høj klæbeevne og stor vedhæftning på stort set alle overflader. Cement, beton, metal, plast, asfalt, terrazzo og jævn glat keramik.

  Der opnås en helt kontinuerlig og fuge-løs overflade, som er nem at rengøre.

  Minimal tykkelse der betyder, at det er let at komme i niveau med andre materialer i rummet, og kræver fx ikke ændring af døråbninger og lignende.

  Det er ikke svært at finde præcis den eller de farver der passer perfekt til præcis jeres projekt.

  TOPCRET Microcement fås som udgangspunkt i mere end 30 farver og nuancer.

  Har du et projekt, hvor det er vigtigt at ramme en helt speciel farve i fx RAL-skalaen, så kan vi som regel hjælpe med at få præcis den ønskede farve fremstillet.

  Hvis du er interesseret i at sammensætte flere forskellige farver af TOPCRET Microcement, så kan dette gøres med helt skarpe overgange imellem de enkelte farver.

  Gennem brug af skabeloner kan vi implementere et ønsket mønster eller fx virksomhedens logo direkte i microcementen i det ønskede farvevalg.

  1 dag
  Gulvet kan betrædes med forsigtighed og der skal udvises stor forsigtighed.

  3 dag
  Gulvets øverste lag (topcoat) er nu hærdet, og skal der arbejdes videre i rummene, så anbefales det at gulvet dækkes med beskyttende papir og derefter med masonit eller MDF plader (fx når der skal arbejdes på stiger, eller benyttes tungt værktøj eller andet, der kan ramme gulvet). Vi anbefaler at fjerne eventuelle plader for natten for at fremskynde den fortsatte hærdningsproces.

  5 dage
  Møbler og andet tilbehør kan nu placeres på gulvet. Vi anbefaler at udskifte til nye filtdutter under møblerne for at beskytte overfladen bedst muligt.

  20 dage
  Hele overfladen er nu fuldt hærdet overfladen kommer i kontakt med vand, da den kan blive lidt glat. Dette forsvinder efter et stykke tid. Under hærdningen (20 dage), bør rengøring undgås. Herefter er det normalt nok at bruge kun lunkent vand til rengøring. Benyttes der rengøringsmidler, så anbefales et PH-neutralt rengøringsmiddel.

  Gulve
  Fordelen ved Topcret som overfladelag er, at der ikke er brug for tunge rengøringsmaskiner. Støvsug gulvet når der er behov for det, og vask gulvet – om nødvendigt – med et neutralt rengøringsmiddel. Er der tale om en gulvflade der er beregnet til kommerciel brug eller som udsættes for kraftig forurening, så anbefales daglig rengøring.

  Vægge
  Vægge med microcement er stort set vedligeholdelsesfrie. Hvis de er blevet beskidte, skal de – ligesom gulve – rengøres med et PH-neutral rengøringsmiddel og vand. Hsuk dog, at der skal gå ca. tre uger, inden dette , da overfladen skal have lov til at hærde.

  Bordplader og lignende
  Overflader, der ofte udsættes for fedt og stegeos, skal tørres af med opvaskemiddel eller PH-neutralt rengøringsmiddel og vand. Fjern/aftør som udgangspunkt altid urenheder på bordpladen direkte for at undgå permanente pletter i overfladen.

  Hvad er TOPCRET Microcement?

  TOPCRET Microcement er en glat, cementeret og polymer belægning. Den er kun 2-3 mm tyk og er stærkt klæbende.

  TOPCRET - Det rigtige valg

  TOPCRET er en førende virksomhed globalt inden for fremstilling og anvendelse af microcement til f.eks. gulve, vægge, indretning og møbler. SURFACED a/s er agentur for TOPCRET i Danmark, og vi tilbyder vores kunder personlige overflader i designbeton.

  Microcement er et alsidigt materiale, der giver en smuk betonfornemmelse med en spændende tekstur og vitalitet. Kombineret med ekstra høj slidstyrke, skridsikre overflader og en tykkelse på 2-3 mm, er TOPCRET Microcement en utrolig attraktiv og fremragende mulighed til belægning af en lang række overflader, fx gulve, vægge og møbler.

  TOPCRET Microcement - Cases

  Cases og inspiration til løsninger med TOPCRET Microcement

  Indhent et tilbud