badeværelse

i microcement, ler og sten

Hos SURFACED er vi specialiserede i  gulve, vægge og inventar på badeværelset. Skal du  have lavet nyt badeværelse, er vi eksperterne, og har mange moderne løsninger, som giver dig præcis det badeværelsesdesign du ønsker.

500 kvm Showroom

Kom forbi vores 500 kvm store showroom og få inspiration, samt se alle vores materiale prøver.

Mere end 20 års erfaring

Hos Surfaced A/S har vi mere end 20 års erfaring indenfor faget!

En del af Byg Garanti

Vi går op i tryghed og sikkerhed, vi er derfor en del af Byg Garanti.

Mange måder at få nyt liv på et nyt badeværelse,
opbygget i microcement, ler og sten

Få rustikke men elegante designoverflader til dit badeværelse.

Rundt på siden kan du se og læse om mange af vores erfaringer i både TOPCRET microcement, Clayworks lerpuds, CEPOS Color farver, samt StoneLeaf plader. Alle sammen kan være en del af et nyt badeværelse, eller blot et enkelt element i renoveringen. De forskellige løsninger har hver deres fordele – kontakt os derfor, og hør mere om hvilke, der passer ind hos dig, og skal være en del af dit nye designer badeværelse.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mobil eller mail.


  Kontakt os i dag

  Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end blot en ny overflade – nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

  Så kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os.

  Hvis du er i nærheden af vores showroom, kan du komme forbi til en snak omkring dine tanker, og få et tilbud på din opgave. Vores showroom kan også give dig inspiration til hvordan en ny væg kan se ud, og hvordan de mange forskellige designoverflader kan sammensættes. Kun fantasien sætter grænser.

  Google - Logo
  0
  4.7/5

  10 anmeldelser

  Facebook - logo
  0
  4.5/5

  13 anmeldelser

  Trustpilot Stjerne - Logo
  0
  4.5/5

  17 anmeldelser

  Badeværelsesgulve i New Yorker stil med TOPCRET Microcement

  TOPCRET microcement har mange fordele. Det er yderst velegnet til såvel nybyggeri som til renovering af badeværelser. For det første er det let at lægge ovenpå eksisterende gulve med fliser eller klinker, og derfor også langt billigere. Man undgår nemlig at bryde de gamle fliser op, og ligge nye fliser på igen. Derudover er TOPCRET microcement med dens moderne look og stil, et must når det kommer til et designer badeværelse – og derfor også et must på et badeværelse!

  Vi udfører alle typer opgaver med microcement, og kommer med skræddersyede løsningsforslag i microcement til badeværelser og vådrum i private hjem, virksomheder, hoteller og restauranter.

  Clayworks - 100% naturligt

  Vægge af det pureste puds

  Surfaced har fået flere henvendelser fra folk som spørger, om man kan anvende Clayworks lerpuds i badeværelset? Svaret er JA, det kan man godt!

  Clayworks lerpuds er en løsning, som giver både et eksklusivt og moderne udseende på et nyt badeværelse, samtidig med at det er bæredygtigt. Det virker næsten for godt til at være sandt, men Clayworks har med deres lerpuds skabt et materiale, som er skaber rolige rammer, og kan bruges på alle vægge i badeværelset, som ikke er direkte udsat for vand. Clayworks giver dig vægge, i en farve og struktur, som kun er et designer badeværelse værdigt. Ud over det smukke og rolige udtryk får man også en overflade, som er helt ideel at anvende på badeværelset – lerpuds har nemlig en fantastik evne til at regulere luftfugtigheden i et rum.

  Ønsker man at anvende lerpuds i brusenichen har Clayworks udviklet et mineralsk vandtæt tadelakt-system, der består af voks og sæbe, som matcher enhver af Clayworks farver og tekstur.

  Badeværelse med fantastiske Cepos Color farve effekter

  Sydlandsk stemning og farverig idyl

  Cepos Color har et stort udvalg af kreative og smukke produkter i sortimentet, der kan benyttes i badeværelset – lige fra spartlede til malede produkter.

  Med CEPOS Color får ikke blot et nyt badeværelse, men også et helt nyt rum i huset. En behagelig ro, eller en stemningsskabende udstråling, blot gennem farver og italienske toner. Vores installatører og malere guider dig gennem processen, og får skabt det rum du drømmer om på dit nye badeværelse.

  Badeværelse med ægte natursten udført med Stoneleaf plader

  Inventar - Full size på no time

  StoneLeaf er perfekt til renovering af dit badeværelse. Stenfineren fås fås i størrelser helt op til 120 x 260 cm og er enkle at montere på dine vægge – også i brusekabinen.

  Den klassiske hvide klinke vi alle har oplevet fejler ingenting – men på et tidspunkt ønsker vi alle at renovere og gøre op med det gamle. På et nyt badeværelse vil det derfor være oplagt at gøre brug af Stoneleaf plader, som med deres store stenfiner klinker, let giver både vægge, brusekabine eller langs vask og skabsvægge. Let at montere og dit gamle klinkebadeværelse kan derfor på kort tid komme til at være et badeværelse med klinker i fullsize.

  Stoneleaf badeværelse

  Hvad koster nyt badeværelse?

  Prisen på et badeværelse afhænger af hvilke løsninger du ønsker, hvor mange kvadratmeter det drejer sig om, og hvilke eventuelle udfordringer, der kan være i processen.

  Er det et eksisterende badeværelse, som skal fornys, eller er det en større renovering? Kontakt os, og få et tilbud på dit nye badeværelse.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Cases og inspiration til badeværelse i New Yorker stil

  Indhent et tilbud