BADEVÆRELSE OPBYGGET I MICROCEMENT, LER & STEN

Badeværelse i New Yorker stil SURFACED
Badeværelse inspiration og cases

Badeværelse i New Yorker stil med TOPCRET Microcement

Topcret Microcement er yderst velegnet til såvel nybyggeri som til renovering af badeværelser. Microcement er fx ideelt til at lægge på ældre klinker og fliser, hvorved et måske lettere bedaget og slidt udtryk på få dage kan få et nyt råt og moderne betonlook.

Vi udfører alle typer opgaver med microcement, og kommer med skræddersyede løsningsforslag i microcement til badevæelser og vådrum i private hjem, virksomheder, hoteller og restauranter.

e2727dfa0daa03f7_1364-w500-h497-b0-p0--

100% naturlige materialer i badeværelset med Clayworks

Surfaced har fået flere henvendelser fra folk som spørger, om man kan anvende Clayworks lerpuds i badeværelset? Svaret er JA, det kan man godt! Den klassiske lerpuds kan anvendes i alle de områder på badeværelset, hvor den ikke kommer direkte i kontakt med vand. Ud over det smukke og rolige udtryk får man også en overflade, som er helt ideel at anvende på badeværelset - lerpuds har nemlig en fantastik evne til at regulere luftfugtigheden i et rum. Læs mere her

Ønsker man  at anvende lerpuds i brusenichen har Clayworks udviklet et mineralsk vandtæt tadelakt-system, der består af voks og sæbe, som matcher enhver af Clayworks farver og tekstur.

Cepos Color Badeværelse Surfaced

Badeværelse med fantastiske Cepos Color farve effekter

Cepos Color har et stort udvalg af kreative og smukke produkter i sortimentet, der kan benyttes i badeværelset - lige fra spartlede til malede produkter.

badeværelse Stoneleaf surfaced

Badeværelse med ægte natursten udført med Stoneleaf plader.

StoneLeaf er perfekt til renovering af dit badeværelse. Stenfineren fås   fås i størrelser helt op til 120 x 260 cm og er enkle at montere på dine vægge - også i brusekabinen. Dit gamle klinkebadeværelse kan derfor på kort tid komme til at være et badeværelse med klinker i fullsize.

Cases og inspiration til badeværelse i New Yorker stil

Udvalgte cases

KONTAKT OS

Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end et badeværelse - nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig

+45 56 14 22 21

Invalid Email
Invalid Number
Scroll til toppen