Nyt badeværelse

alt i gulve, vægge og inventar hos SURFACED A/S

Hos SURFACED er vi specialiserede i alt fra gulve til vægge og inventar på badeværelset. Skal du derfor have lavet nyt badeværelse, er vi eksperterne. Vi har mange moderne løsninger, som giver dig det designer badeværelse du ønsker, når du skal have lavet nyt badeværelse.

500 kvm Showroom

Kom forbi vores 500 kvm store showroom og få inspiration, samt se alle vores materiale prøver.

Vi elsker vores job

Vi er lidenskabelige og energiske med vores job, og når du træder indenfor, vil du altid blive mødt med varme og imødekommenhed.

Vi har gode idéer

Kontakt os eller kom forbi os i Karlslunde. Vores eksperters rådgivning tager udgangspunkt i dine ønsker.

Mange måder at få nyt liv på et nyt badeværelse

Rundt på siden kan du se og læse om mange af vores erfaringer i både TOPCRET microcement, Clayworks lerpuds, CEPOS Color farver, samt StoneLeaf plader. Alle sammen kan være en del af et nyt badeværelse, eller blot et enkelt element i renoveringen. De forskellige løsninger har hver deres fordele – kontakt os derfor, og hør mere om hvilke, der passer ind hos dig, og skal være en del af dit nye designer badeværelse.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mobil eller mail.


  Kontakt os i dag

  Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end blot en ny overflade – nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

  Så kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os.

  Hvis du er i nærheden af vores showroom, kan du komme forbi til en snak omkring dine tanker, og få et tilbud på din opgave. Vores showroom kan også give dig inspiration til hvordan en ny væg kan se ud, og hvordan de mange forskellige designoverflader kan sammensættes. Kun fantasien sætter grænser.

  0
  4.7/5

  10 anmeldelser

  0
  4.5/5

  13 anmeldelser

  0
  4.5/5

  17 anmeldelser

  Gulve i New Yorker stil

  TOPCRET microcement har mange fordele. For det første er det let at lægge ovenpå eksisterende gulve med fliser eller klinker, og derfor også langt billigere. Man undgår nemlig at bryde de gamle fliser op, og ligge nye fliser på igen. Derudover er microcementen med dens moderne look og stil, et must når det kommer til et designer badeværelse – og derfor også et must på et badeværelse!

  Vægge af det pureste puds

  Clayworks lerpuds er en løsning, som giver både et eksklusivt og moderne udseende på et nyt badeværelse – og så er det bæredygtigt og kan regulere luftfugtigheden. Det virker næsten for godt til at være sandt, men Clayworks har med deres lerpuds skabt et materiale, som er skaber rolige rammer, og kan bruges på alle vægge i badeværelset, som ikke er direkte udsat for vand. Clayworks giver dig vægge, i en farve og struktur, som kun er et designer badeværelse værdigt.

  Sydlandsk stemning og farverig idyl

  Med CEPOS Color får ikke blot et nyt badeværelse, men også et helt nyt rum i huset. En behagelig ro, eller en stemningsskabende udstråling, blot gennem farver og italienske toner. Vores installatører og malere guider dig gennem processen, og får skabt det rum du drømmer om på dit nye badeværelse.

  Inventar

  Full size på no time

  Den klassiske hvide klinke vi alle har oplevet fejler ingenting – men på et tidspunkt ønsker vi alle at renovere og gøre op med det gamle. På et nyt badeværelse vil det derfor være oplagt at gøre brug af Stoneleaf plader, som med deres store stenfiner klinker, let giver både vægge, brusekabine eller langs vask og skabsvægge. Let at montere, helt op til 160x120cm per flise.
  nyt badeværelse

  Hvad koster nyt badeværelse?

  Prisen på et badeværelse afhænger af hvilke løsninger du ønsker, hvor mange kvadratmeter det drejer sig om, og hvilke eventuelle udfordringer, der kan være i processen. Er det et eksisterende badeværelse, som skal fornys, eller er det en større renovering? Kontakt os, og få et tilbud på dit nye badeværelse.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Cases og inspiration til badeværelse i New Yorker stil