AUDIOVECTOR SR 3 ARRETÉ RAW SURFACE LIMITED EDITION

Løsning: High end højtalere coated med Microcement

I begyndelsen af 2017 opstod de første idéer og snakke mellem Surface Cph og Audiovector vedrørende et fælles projekt – High end højtalere coated med Microcement. En gensidig fascination for beton, lyd og design udviklede sig i løbet af året til en nummeret serie på 100 par SR 3 Arreté Raw Surface Limited Edition.

Udførelsen af de stilistiske højtalere i coated Microcement var inspirerende og problemfri. Først krævede det naturligvis nødvendige lydtest for at undersøge, hvorledes coatingen med Microcement påvirkede lyden. Til stor tilfredsstillelse var der en lille forbedring fra de oprindelige træ kabinetter.

Den eksklusive og unikke SR 3 Arreté Raw Surface Limited Edition har siden hen vundet internationale priser for bedste lyd og design i kategorien High End.

Da Surface Cph ApS lukkede i april 2020 har SURFACED A/S nu overtaget produktionen af Audiovector højtalerne.

Få et opkald fra os

Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end microcement - nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig

+45 56 14 22 21

Invalid Email
Invalid Number
Scroll til toppen