CLAYWORKS – DULONG FINE JEWELRY COPENHAGEN

Finishes: CLAYWORKS - Smooth Finishes in colours WHI-01

Norm Architects valgte at udnytte CLAYWORKS enestående evne til at skabe tactile overflader i Dulong Fine Jewelry flagshipstore i København. ”Med inspiration fra kunstatelierer fra det forrige århundredes store modernistiske kunstnere som Picasso, og Matisse - hvor hjemlighed, udstilling af værker og kunstnerisk produktion smeltede sammen i en varm og kreativ atmosfære, har vi skabt en naturlig og imødekommende Dulong flagship store i det indre København,” forklarer arkitekt & partner, Jonas Bjerre-Poulsen.

Butikkens indretning er eksklusiv og underspillet. Langs bagvæggen i butikken er der skabt en kolonnade med inspiration fra den nyklassicistiske arkitektur i København, hvor nicher mellem søjlerne indeholder små podier til udstilling af smykker og kunst.

Projektet har fået international opmærksomhed fra blandt andet verdens mest indflydelsesrige arkitektur-, interiør- og designmagasin Dezeen. Se artikel her

Design: Norm Architects

Sted: Dulong Fine Jewelry - Ny Østergade 10, Copenhagen

Fotograf:  Jonas Bjerre-Poulsen

Kontakt os

Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end microcement - nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig

+45 56 14 22 21

Invalid Email
Invalid Number
Scroll til toppen