500 kvm Showroom

Kom forbi vores 500 kvm store showroom og få inspiration, samt se alle vores materiale prøver.

Mere end 20 års erfaring

Hos Surfaced A/S har vi mere end 20 års erfaring indenfor faget!

En del af Byg Garanti

Vi går op i tryghed og sikkerhed, vi er derfor en del af Byg Garanti.

CLAYWORKS - Dulong Fine Jewelry Copenhagen

Finishes: CLAYWORKS – Smooth Finishes in colours WHI-01

Norm Architects valgte at udnytte CLAYWORKS enestående evne til at skabe tactile overflader i Dulong Fine Jewelry flagshipstore i København. ”Med inspiration fra kunstatelierer fra det forrige århundredes store modernistiske kunstnere som Picasso, og Matisse – hvor hjemlighed, udstilling af værker og kunstnerisk produktion smeltede sammen i en varm og kreativ atmosfære, har vi skabt en naturlig og imødekommende Dulong flagship store i det indre København,” forklarer arkitekt & partner, Jonas Bjerre-Poulsen.

Butikkens indretning er eksklusiv og underspillet. Langs bagvæggen i butikken er der skabt en kolonnade med inspiration fra den nyklassicistiske arkitektur i København, hvor nicher mellem søjlerne indeholder små podier til udstilling af smykker og kunst.

Projektet har fået international opmærksomhed fra blandt andet verdens mest indflydelsesrige arkitektur-, interiør- og designmagasin Dezeen. Se artikel her

Design: Norm Architects

Sted: Dulong Fine Jewelry – Ny Østergade 10, Copenhagen

Fotograf: Jonas Bjerre-Poulsen

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mobil eller mail.


  Kontakt os i dag

  Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end blot en ny overflade – nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

  Så kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os.

  Hvis du er i nærheden af vores showroom, kan du komme forbi til en snak omkring dine tanker, og få et tilbud på din opgave. Vores showroom kan også give dig inspiration til hvordan en ny væg kan se ud, og hvordan de mange forskellige designoverflader kan sammensættes. Kun fantasien sætter grænser.

  Google - Logo
  0
  4.7/5

  10 anmeldelser

  Facebook - logo
  0
  4.5/5

  13 anmeldelser

  Trustpilot Stjerne - Logo
  0
  4.5/5

  17 anmeldelser

  Skal SURFACED lave CLAYWORKS hos dig?

  Trænger kontoret til en ansigtsløftning? Hos SURFACED sikrer du den bedste service og højeste kvalitet, når du vælger designløsninger i blandt andet microcement.

  Sammen finder vi hvilken designoverflade, der passer til netop dine ønsker og behov.

  Kontakt os i dag og høre mere om hvordan vi kan tage dit kontor til næste niveau.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Indhent et tilbud