WEBER – UNDERGULVE TIL ERHVERV OG BOLIGER

WEBER Undergulve SURFACED

Hos SURFACED har vi stor erfaring med opbygning af WEBER undergulve. Vores uddannede mandskab har i over 35 år leveret gulvkonstruktioner til både bolig og industri, til nybyggeri og renovering, og med trinlydsdæmpning og varme.

WEBER UNDERGULVE SURFACED

Derfor vælger arkitekter og professionelle indretningsarkitekter Weber undergulve

Undergulve er fællesbetegnelse for en sammenhængende flade, der fungerer som underlag for den egentlige gulvbelægning, og SURFACED arbejder – udover med støbte undergulve – også med undergulve opbygget af mindre enheder der samles på arbejdsstedet – fx gulvspånplader eller østen finér.

Vi leverer WEBER undergulv løsninger til:

  • Private hjem
  • Virksomheder
  • Kontorer
  • Hoteller
  • Restaurationsbranchen

WEBER undergulve egner sig til både nybyggeri og renoveringer. I etageejendomme og i ét plans bygninger.

Weber undergulv-Surfaced

Hos SURFACED er vi certificerede af Weber

SURFACED er certificerede af Weber, som er en af byggebranchens største leverandører af mineralsk baserede byggematerialer.

Medarbejderne hos SURFACED bliver løbende og jævnligt efteruddannet i brugen af nye materialer og metoder. Sammen med deres mange års erfaring gør det os til en særdeles kvalificeret samarbejdspartner.

En stor og fast kundekreds vidner da også om, at god service og arbejde i høj kvalitet leveret til tiden er normen hos os.

WEBER - Ekstra stærkt

WEBER Saint-Gobain producerer og leverer produkter, løsninger og udstyr fra fabrikker verden over og er en af byggebranchens største og mest erfarne leverandører af mineralsk baserede byggematerialer.

Alle produkter er fremstillet af naturlige råstoffer som ler, sand, kalk og cement. De mener nemlig, at det bedste byggeri er det, som både er i harmoni med mennesker og miljø. WEBER forsøger derfor at skabe balance mellem materialer, miljø og de mennesker, der skal bo og arbejde i de færdige bygninger.

Inden for dette område satser vi målrettet på at opsamle know-how og udvikle vores løsninger, så de bliver stadig bedre for både mennesker og miljø.

Weber gulve

KONTAKT OS

Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end beton - nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig

+45 56 14 22 21

Invalid Email
Invalid Number
Scroll til toppen