KB32 – KAMMERADVOKATEN

MATERIALER: TOPCRET MICROCEMENT & WEBER DESIGNGULVE

Fra godsbanehotel til advokatkontor

På Kalvebod Brygge 32 i København ligger en af byens mest kendte stilrene brutalistiske bygninger. Det 270 meter lange tidligere godsbanehotel er oprindeligt opført i starten af 1970’erne og er nu - næsten 50 år senere - ved at være transformeret til et seks-etagers åbent kontorlandskab. Hele området omkring bygningen vil også snart være færdigudviklet til et nyt flot og moderne kvarter - stort set midt i det centrale København.

KAMMERADVOKATEN flytter ind

Det er advokatkontoret Poul Schmith - også kendt som Kammeradvokaten – der i løbet af april måned får glæden af at flytte ind i den fantastiske kontorbygning på de lidt over 30.000 m², der er præget af multifunktionel indretning, dagslys og bevidste materialer som træ og rå beton.

Surfaced har sat et stort aftryk

Surfaced a/s har stort set været med gennem hele processen over snart 2 år, og har bl.a. udført:

• 19.000 M² STØBTE UNDERGULVE

• 3.400 M² WEBER DESIGNGULVE

• 1.200 M² TOPCRET MICROCEMENT PÅ TRAPPER, VÆGGE OG GULVE

Stor erfaring og ekspertise

Det er virksomheden Tscherning der har haft hovedentreprisen på det store projekt, og den overordnede projektleder Steen Niebling udtaler:

”Det har været en fornøjelse at benytte Surfaced i projektet – de har stor erfaring og ekspertise indenfor deres forskellige arbejdsområder, og en stor del af æren for det vellykkede resultat kan i høj grad tilskrives dem.”

CEO i Surfaced a/s Jens Friis er ligeledes meget tilfreds med forløbet:

”Surfaced a/s har været glade og stolte over at være blevet valgt til at deltage med transformationen af godsbanehotellet. Det er altid spændende at være med i så store og visionære projekter, der strækker sig over lang tid, og ikke mindst at få lov til at se resultatet af alle anstrengelserne.”

Design: VILHELM LAURITZEN ARKITEKTER

Sted: Kalvebod Brygge 32, Copenhagen

Fotograf:  Jens Thomsen

KB32 IN THE MAKING MOVIE

KB32 IN THE MAKING PHOTOS

Kontakt os

Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end microcement - nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig

+45 56 14 22 21

Invalid Email
Invalid Number
Scroll til toppen