Weber

NEW YORKER GULVE

500 kvm Showroom

Kom forbi vores 500 kvm store showroom og få inspiration, samt se alle vores materiale prøver.

Mere end 20 års erfaring

Hos Surfaced A/S har vi mere end 20 års erfaring indenfor faget!

En del af Byg Garanti

Vi går op i tryghed og sikkerhed, vi er derfor en del af Byg Garanti.

WEBER beton løsninger
“NEW YORKER GULVE”

Hvis du elsker det rå look og gerne vil prøve noget helt nyt med et innovativt NEW YORKER betongulv. Helt i overensstemmelse med de førende trends inden for gulvbelægninger i dag er udseendet på New Yorker gulv råt enkelt og industrielt.

NEW YORKER gulv kan indpasses både i hjemmet, i butikken eller i jeres virksomhed. Du kan vælge mellem blanke og matte overflader helt efter egen smag. Du får her et gulv med en uovertruffen slidstyrke der er ekstremt nemt at holde og at rengøre.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mobil eller mail.


  Kontakt os i dag

  Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end microcement – nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

  Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

  Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig.

  Google - Logo
  0
  4.7/5

  10 anmeldelser

  Facebook - logo
  0
  4.5/5

  13 anmeldelser

  Trustpilot Stjerne - Logo
  0
  4.5/5

  17 anmeldelser

  Derfor vælger de WEBER

  Derfor vælger arkitekter og professionelle indretningsarkitekter WEBER

  WEBER New Yorker gulve er helt unikke og udviklet gennem mere end 15 år i samarbejde med vores leverandører. Vores New Yorker gulve bliver lagt i overensstemmelse med form- og brugskrav, herunder det designmæssige udtryk. Hvert eneste gulv får derfor sin helt egen personlighed. Vi har mange års erfaring og ekspertise på området og ved, hvilken type af overfladebehandling der skal til i hver enkelte sag. Vi tilbyder fx imprægnering (der er usynlig), voksbehandling (let at vedligeholde) og PU-baserede behandlinger med en ekstrem stor tæthed og slidstyrke.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Google
  Trustpilot

  Om WEBER Saint-Cobain

  WEBER Saint-Gobain producerer og leverer produkter, løsninger og udstyr fra fabrikker verden over og er en af byggebranchens største og mest erfarne leverandører af mineralsk baserede byggematerialer.

  Alle WEBER produkter er fremstillet af naturlige råstoffer som ler, sand, kalk og cement. Det bedste byggeri er det, som både er i harmoni med mennesker og miljø. WEBER forsøger derfor at skabe balance mellem materialer, miljø og de mennesker, der skal bo og arbejde i de færdige bygninger.

  Inden for dette område satser de målrettet på at opsamle know-how og udvikle WEBER løsninger, så de bliver stadig bedre for både mennesker og miljø.

  Indhent et tilbud