WEBER BETON LØSNINGER “NEW YORKER GULVE”

WEBER KB32

Hvis du elsker det rå look og gerne vil prøve noget helt nyt med et innovativt NEW YORKER betongulv. Helt i overensstemmelse med de førende trends inden for gulvbelægninger i dag er udseendet på New Yorker gulv råt enkelt og industrielt.

NEW YORKER gulv kan indpasses både i hjemmet, i butikken eller i jeres virksomhed. Du kan vælge mellem blanke og matte overflader helt efter egen smag. Du får her et gulv med en uovertruffen slidstyrke der er ekstremt nemt at holde og at rengøre.

WEBER new yorker gulv SURFACED

Derfor vælger arkitekter og professionelle indretningsarkitekter WEBER

WEBER New Yorker gulve er helt unikke og udviklet gennem mere end 15 år i samarbejde med vores leverandører. Vores New Yorker gulve bliver lagt i overensstemmelse med form- og brugskrav, herunder det designmæssige udtryk. Hvert eneste gulv får derfor sin helt egen personlighed.

Vi har mange års erfaring og ekspertise på området og ved, hvilken type af overfladebehandling der skal til i hver enkelte sag. Vi tilbyder fx imprægnering (der er usynlig), voksbehandling (let at vedligeholde) og PU-baserede behandlinger med en ekstrem stor tæthed og slidstyrke.

FARVER

G20
G20
G40
G40
G60
G60
G80
G80

Om WEBER Saint-Cobain

THE SILO
THE SILO
KB 32
KB 32

Om WEBER Saint-Cobain

WEBER Saint-Gobain producerer og leverer produkter, løsninger og udstyr fra fabrikker verden over og er en af byggebranchens største og mest erfarne leverandører af mineralsk baserede byggematerialer.

Alle WEBER produkter er fremstillet af naturlige råstoffer som ler, sand, kalk og cement. Det bedste byggeri er det, som både er i harmoni med mennesker og miljø. WEBER forsøger derfor at skabe balance mellem materialer, miljø og de mennesker, der skal bo og arbejde i de færdige bygninger.
Inden for dette område satser de målrettet på at opsamle know-how og udvikle WEBER løsninger, så de bliver stadig bedre for både mennesker og miljø.

Weber gulve

KONTAKT OS

Hos SURFACED får du den bedste service og højeste kvalitet. Vi sikrer dig en løsning, der er meget mere end beton - nemlig en samlet designløsning, der er unik og tilpasset dine ønsker.

Så kunne du tænke dig et unikt tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at ringe til os eller skrive til os her.

Det er selvfølgelig helt uden forpligtelser for dig

+45 56 14 22 21

Invalid Email
Invalid Number
Scroll til toppen